В декларация от трибуната в НС Венеция Ангова от Продължаваме промяната

...
В декларация от трибуната в НС Венеция Ангова от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

ПП обвини ГЕРБ в `специална политическа операция` -

В декларация от трибуната в НС Венеция Ангова от " Продължаваме промяната " упрекна ГЕРБ в " специфична политическа интервенция " против държавното управление в отбрана на съветските ползи.

Ангова разяснява, че в държанието на опозицията се следи рискова наклонност от нестихващи офанзиви на опозицията с способи, наподобяващи на военната дезинформация на пропагандната машина на Путин. По думите ѝ тъкмо както съветската дезинформация, по този начин и офанзивите от опозицията целят да всяват боязън, да предизвикат разделяне в обществото, използвайки лъжи, обиди и личностни нападки, които да усилят крайните емоции да ускори поляризацията измежду хората.

По думите ѝ тази акция върви редом с активиране на избрани компании и бизнес кръгове, които приказват за газова рецесия и упорстват за заплащане в рубли за съветски газ. Тя напомни, че такива апели са се чували и от парламентарната естрада. Според нея това се случва, тъй като са наранени " сенчестите ползи на олигархично-путинския режим в България ".

" Фактите са, че българският бизнес не усети прекъсването на газа, нито българските консуматори. Правителството бързо контракти и доставки за идващите месеци, а отсега нататък изгледите са, че ще имаме газ на доста по-добри цени от тези, които плащахме ", сподели тя.

Венеция Ангова съобщи, че и хакерската офанзива против Български пощи била част от дезинформационната война. 

Тя разяснява и тематиката с въздействието на американското посолство, който съгласно нея се употребява от " Възраждане ", с цел да раздели обществото. Ангова напомни и обидата към американския вицепрезидент Камала Харис, изречена от Костадин Костадинов - той я назова " камила " и съобщи, че не помнел " скотски имена ". По думите ѝ този акт на Костадинов целял отвличане на вниманието от сериозните въпроси, които в действителност имат значение за българския народ. 

В умозаключение тя съобщи, че " специфична политическа интервенция " на ГЕРБ целяла да открие предизборна акция. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР